Welkom in ons reformhuis

Met reform bedoelen wij "reform yourself", dat wil zeggen houdt jezelf gezond, zit lekker in je vel, verander eventueel je leefstijl om je beter te voelen.

Wat onze passie is, is daarbij te helpen. Advies geven over wat je zou kunnen veranderen in je voedingspatroon of tekorten die zich uiten in lichamelijke klachten aan te vullen met natuurpreparaten aangepast aan een ieders budget. Bijvoorbeeld door bepaalde voedingsmiddelen weg te laten uit je patroon kun je klachten verminderen of doen verdwijnen.

Dat is de specialiteit van Zonnepoort, door jarenlange ervaring en het voortdurend volgen van bij- en nascholingen op zowel voedingsgebied als orthomoluculair vlak is er zo'n brede basis aanwezig dat we bijna iedereen een gepast advies kunnen geven of naar de juiste genezer kunnen doorverwijzen. Van vitamines tot remedies, van elixer tot celzouten, we hebben dit allemaal in huis.

Een andere pijler van Zonnepoort is onze voorliefde voor delicatessen, wij hebben zo'n 30 leveranciers en halen onze produkten bij veel originele leveranciers weg. Dat levert dus een origineel en exclusief assortiment op met "fijne smaakjes" allemaal met eko- of demeterkeurmerk.

De derde pijler is onze vershoek, wij combineren als een van de weinigen reform (voedingssupplementen) met natuurvoeding zoals vers brood, groenten en zuivel waardoor we dus het complete pakket kunnen aanbieden.

Ons brood komt uit Brabant van Van de Westen en van Menno, een exclusieve zuurdesembrood-bakker. Op deze site volgt een overzicht van onze produkten ingeleid door een inhoudelijk verhaal.

U kunt vanaf heden online bij ons bestellen via bewustwinkelen.nl. Thuis bestellen, geen verzendkosten, afhalen in de winkel.

Bij ons verkrijgbaar: Viridian, een ethisch verantwoord duurzaam en grotendeels biologisch vitaminenmerk.

We hebben een groot assortiment Demeter artikelen, biologisch-dynamische produkten die een stap verder gaan dan eko. Er wordt rekening gehouden met het zaai en oogstmoment en er worden ook preparaten terug gegeven aan de aarde om deze weer vruchtbaar te maken. 

 

Bekijk ook